Skip links

Royal-Moon

Dag Charter
€ 1.400 ex BTW

Royal-Moon

Beleef voor een dag het gevoel eigenaar te zijn van het 22 meter Motorjacht Royal Moon. Gebouwd in 1987 bij de beroemde Nederlandse werf Moonen. Nodig uw familie, vrienden of zakenrelaties uit aan boord en geniet van de prachtige vaarwegen in Nederland.

De Royal-Moon ligt in de maas haven in Rotterdam. Vanuit daar kunt u een tocht maken over de nieuwe Maas. Het is mogelijk om daarna de Hollandsche IJssel op te varen in de richting van Gouda of naar het zuiden te varen. Daar waar u de rijke historie van Dordrecht kunt zien vanaf het water. Natuurlijk kunt u de maas ook afvaren, richting zee. Op verzoek kunnen wij het schip naar een andere locatie in het land varen maar dan moeten wij daarvoor wel een vergoeding in rekening brengen. De Royal Moon heeft u bij een dag charter van 10.00 uur tot 18.00 uur tot u beschikking. Ook charter voor een dagdeel is mogelijk met een minimum tarief van drie uur.

De Royal Moon tot u beschikking voor een mooie vaartocht in de avond is ook mogelijk. Wat dacht u van een romantisch diner op het achterdek. Alle mogelijkheden kunnen wij onmogelijk hier beschrijven. Heeft u serieus het plan een dag te gaan varen dan nodigen wij u graag aan boord uit om uw wensen te bespreken en er voor te zorgen dat u een onvergetelijke dag gaat beleven. De Flybridge aan boord geeft een prachtig uitzicht en is voorzien van loungebanken, het achterdek beschikt over een grote teak-tafel, bank en stoelen. Er is een zwemplateau voor een eventuele duik in het water. De ruime salon is voorzien van bank, stoelen en tafel. Kortom, er is genoeg te doen aan boord om er een onvergetelijke tijd van te maken.

Specificaties

Type:Moonen 72
Afmetingen:22.00 x 5.30 x 1.70 m
Gasten:Max 12
Kruissnelheid:9 Knopen
Bouwjaar / refit:1987 / 2005
Bemanning:Aanwezig
Prijs dag charter:€ 1.400 ex. BTW
Neem contact op

    Gallerij

    nl_NL