Skip links

Jacht management

Wij zijn er voor u!

wanneer u kiest voor Van der Zee Yachting als uw jachtmanager heeft u contact met één persoonlijk aanspreekpunt. Daar kan u al uw wensen neerleggen. Samen bespreken we de realisatie van uw wens. Elk schip en elke eigenaar heeft andere behoeftes. We streven ernaar om uw ideeën werkelijkheid te maken en daarom leveren wij altijd maatwerk. Uw schip wordt opgenomen in onze eigen vloot en wij zorgen ervoor dat uw schip altijd aan alle eisen en regels voldoet. Wij zijn er om het vaarplezier te vergroten. U hoeft zich alleen zorgen te maken over de bestemming, wij regelen de rest.

Onze Flexibiliteit

Van der Zee Yachting is ontzettend flexibel in het samenstellen van de pakketen. Iedere boot is anders dus het pakket wordt ook aangepast aan uw boot. Zo leveren wij de ideale service voor uw boot. Mocht uw droom pakket er niet tussen zitten, maar spreek de service u wel aan. Neem dan contact met ons op zodat wij een maatwerk pakket voor u samenstellen.

Van der Zee Yachting neemt zorgen en lasten over.

Onderhoud

Belangrijk is dat een schip netjes verzorgd wordt. Daarbij komen verschillende factoren kijken. U kunt denken aan onderhoud, schoonmaken, vernieuwen van onderdelen etc. Van der Zee Yachting zorgt voor de juiste vakmannen die uw schip kunnen onderhouden.

Administratie

Het is belangrijk dat u de juiste documenten aan boord heeft als u het water op gaat. Van der Zee Yachting zorgt ervoor dat u de juiste certificaten en documenten aan boord heeft als u gaat varen. Daarnaast is het overzichtelijk als u alle kosten van uw schip duidelijk op een rijtje heeft. Wij zorgen ervoor dat de facturen die u krijgt gecontroleerd worden.

nl_NL