Skip links

Jacht management

Missie

Wanneer u kiest voor Van der Zee Yachting als uw jacht manager heeft u één persoonlijk aanspreekpunt waar u al uw wensen neer kan leggen. Elk schip of eigenaar heeft andere behoeftes. Wij leveren maatwerk. We streven ernaar om uw idee tot werkelijkheid te brengen. Wij nemen uw schip op in onze eigen vloot en zorgen ervoor dat uw schip altijd aan alle eisen en regels voldoet.

Onderhoud

Belangrijk is dat een schip netjes verzorgd wordt. Daarbij komen verschillende factoren kijken. U kunt denken aan onderhoud, schoonmaken, vernieuwen van onderdelen etc. Van der Zee Yachting zorgt voor de juiste vakmannen die uw schip kunnen onderhouden.

Van der Zee Yachting neemt zorgen en lasten over.

Bemanning

Wanneer u zelf niet mag of wilt varen met uw schip, kan Van der Zee Yachting bemanning aan boord leveren. Dat is het ultieme gevoel van luxe aan boord van uw schip. Van der Zee Yachting zoek voor u en uw schip ervaren en gemotiveerde bemanning.

Administratie

Het is belangrijk dat u de juiste documenten aan boord heeft als u het water op gaat. Van der Zee Yachting zorgt ervoor dat u de juiste certificaten en documenten aan boord heeft als u gaat varen. Daarnaast is het overzichtelijk als u alle kosten van uw schip duidelijk op een rijtje heeft. Wij zorgen ervoor dat de facturen die u krijgt gecontroleerd worden.

nl_NL