Skip links

Helena

Dag Charter
€ 1.750 ex BTW

Helena

MV Helena biedt u een rustige en luxe dag charter.

De MV Helena is gebouwd bij Van den Hoven Jachtbouw in Nederland. Bij de bouw van de MV Helena stond de bouwkwaliteit en afwerking centraal. Hierdoor kunt u tijdens uw tocht genieten van het vaarcomfort en de gemakken die het schip te bieden heeft.

De MV Helena heeft een fantastische indeling. Het schip beschikt over een ruime salon met 360-graden uitzicht rondom. Op het achterschip bevindt zich een mooie zit waar u met een aantal gasten kunt zitten. Het schip beschikt ook over een Fly Bridge op de top van het schip. Hier is genoeg plek voor 10 gasten met een prachtig uitzicht rondom. Tijdens de tocht zal de bemanning er zorg voor dragen dat het u aan niets ontbreekt.

Het schip ligt in Veere, een gemeente op het voormalige eiland Walcheren in de Nederlandse provincie Zeeland. Vanuit hier bieden verschillende dagtochten aan in verschillende richtingen. Zo kunt u de Noordzee-tocht maken, het schip zal via Vlissingen naar Domburg varen. U kunt ook voor de Schelderoute kiezen, een toch over zowel de Ooster -als Westerschelde. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om op het Veerse meer te blijven.

Het schip vertrekt om 10:00 uur en zal uiterlijk om 18:00 weer terug in de haven zijn.

Kortom, aan boord van de MV Helena staat u een prachtige dag te wachten.

Specificaties

Type:Van den Hoven 18.50
Afmetingen:18.50 x 5.35 x 1.40 m
Gasten:Max 12
Kruissnelheid:9 Knopen
Bouwjaar / refit:2021
Bemanning:Aanwezig
Prijs dag charter:€ 1.750 ex. BTW
  

Charterprijs is exclusief eventuele toeslagen.

Neem contact op

    Gallerij

    nl_NL