Skip links

Aurora

Charter Prijs
Op aanvraag

Aurora

Deze prachtige Moonen 72 genaamd Aurora staat bekend om haar tijdloze design en perfecte bouwkwaliteit. The Aurora is zowel beschikbaar voor dag charters en meerdaagse dag charters.

De Aurora heeft een geweldige lay-out. Het schip is erg ruimtelijk met een salon die doorkijkt op het stuurhuis. De salon beschikt over een bank met twee lounge stoelen. De keuken met daarnaast een eettafel bevinden zich aangrenzend aan de salon. Vanuit de keuken en eettafel kunt u het stuurhuis zien. Aan boord bevindt zich ook een geweldige fly bridge met plek voor 12 gasten voor een feest of drankje.

Het is ook mogelijk om aan boord van The Aurora te overnachten. The Aurora beschikt over drie hutten met in totaal plek voor zes gasten. Een daarvan is de master bedroom met een ensuite badkamer. De overige twee hutten delen een badkamer. Een hut heeft een tweepersoonsbed en de andere hut heeft twee eenpersoonsbedden.

De Aurora biedt u een comfortabele en unieke ervaring. Het schip en de bemanning zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het u aan niks ontbreekt.

Specificaties

Type:Moonen 72
Afmetingen:22.00 x 5.30 x 1.70 m
Gasten:Max 6 / 12
Kruissnelheid:9 Knopen
Bouwjaar / refit:1992
Bemanning:Aanwezig
Prijs dag charter:Op aanvraag
Neem contact op

    Gallerij

    nl_NL